SEARĂ DESCHISĂ
Copilul interior

CĂLĂTORIA ÎNAPOI CĂTRE TINE

8 iunie @ 19.30
15 iunie @ 19.30
 Eveniment online


seară deschisă
Copilul Interior

SAU CĂLĂTORIA ÎNAPOI CĂTRE TINE

 Eveniment online
 8 sau 15 iunie
 19:30
SE VORBEȘTE MULT DESPRE
CUM TOATE RĂSPUNSURILE PE CARE LE CAUȚI SE AFLĂ ÎN COPILĂRIA TA

Dar ce înseamnă asta, concret?

Te invit la o Seară Deschisă, pentru a-ți reîntâlni Copilul Interior și pentru a regăsi acea parte din tine de care îți este dor, poate chiar fără să știi.

Haide să îți povestesc!
 • Când suntem mici, ni se reproșează, adesea, că visăm prea mult și că ne lăsăm purtați de fantezie. Așa ajungem să trăim condiționați de “a fi cu picioarele pe pământ”.
 •  Uităm să acordăm spațiu suficient imaginației și nu suntem deloc obișnuiți cu ideea că suntem creatorii propriei noastre vieți.
 • ​Uităm că imaginația ne conectează cu focurile adânci ale inconștientului și că ea este cea care ne poartă către trăirea unor experiențe noi și transformatoare.
 • ​În imaginație ne întâlnim cu părți neștiute din noi, care vor să aibă o voce și să fie exprimate. Vorbim despre acele aspecte care, atunci când stăm față în față cu dorințe pe care le considerăm imposibile, ne arată o cale nouă, dincolo de ce știm că este posibil și ne conduc mai aproape de ceea ce ne dorim.
 • Copilul Interior este acea parte din tine care deschide drumul către dimensiunile adânci ale sufletului tău și te inițiază în comorile și moștenirea lui.
COPILUL INTERIOR ESTE PUNTEA DE LEGĂTURĂ DINTRE LUMILE NOASTRE INTERIOARE ȘI LUMEA EXTERIOARĂ
Dacă simți că este mai mult în povestea ta decât lași să se vadă...

Dacă există “ceva” ce nu poți defini, dar pe care îl tot cauți, știind că te va face fericit...

Cel mai probabil, îl cauți pe Copilul tău Interior.

Copilul Interior este partea din tine care te ajută să găsești răspunsul la întrebările esențiale:
 • ​Cine sunt, ce mă face fericit(ă)?
 • ​Care este adevărul meu personal? Cum îl descopăr?
 • ​Ce vreau să creez, cu adevărat, în viața mea?
 • Care sunt darurile mele și cum le pun în valoare?
 • ​Cum învăț să manifest și să trăiesc din abundență?
 • ​Cine sunt, ce mă face fericit(ă)?
 • ​Care este adevărul meu personal? Cum îl descopăr?
 • ​Ce vreau să creez, cu adevărat, în viața mea?
 • Care sunt darurile mele și cum le pun în valoare?
 • ​Cum învăț să manifest și să trăiesc din abundență?
Seara Deschisă are loc online, pe 8 sau 15 iunie, începând cu ora 19.30.
Înscrierea este gratuită.
Cele mai puternice vindecări și transformări pe care le-am experimentat de-a lungul vieții au fost generate de Copilul Interior.

Copilul Interior m-a învățat să securizez acea parte din mine care are nevoie de protecție și afecțiune și cum să împuternicesc adultul să ia acțiune, chiar și atunci când sunt confuză, mă simt singură sau îmi este teamă.

În plan personal, Copilul Interior m-a sprijinit să atrag în viața mea, oameni capabili să mă vadă, să mă valorizeze și să mă sprijine, în orice intenție.

În plan emoțional, am învățat să mă deschid către a primi și oferi intimitate, iar asta a transformat, radical, relația mea cu bărbații.

Iar în plan profesional, oferindu-mi acces la resursele sale infinite de creativitate și vitalitate, Copilul Interior mă ajută, zi de zi, să îmi transform pasiunea într-un business care performează.

Te invit, așadar, să te gândești la un domeniu important din viața ta, pe care îl dorești schimbat sau transformat și să privești această Seară Deschisă ca pe începutul Călătoriei înapoi către tine, alături de Copilul tău Interior!
ana-testimonial-copilul-interior
Copilul Interior te scapă de dependența de alții, pentru că îți arată cum să te conectezi la resursele proprii, la comorile din lumea ta interioară. Este un proces pentru oamenii care au curajul să afle cine sunt ei cu adevărat și care este misiunea lor în viața asta. Oana, mulțumesc că mi-ai dat curajul să zbor chiar dacă îmi e frică de înălțime! Mulțumesc că m-ai ajutat să îmi accesez curajul și, mai ales, să accept că îl am. Mulțumesc pentru această lecție de contopire cu sufletul meu și pentru oamenii minunați pe care i-ai ales să fie, alături de tine, îndrumători și ghizi."
Ana Nicolescu, Antreprenor & Parenting PR
mihaela-testimonial-copilul-interior
"Cea mai mare contribuție a programului Copilul Interior a fost aceea că, aici, am învățat să schimb relația pe care o aveam cu mine. Am înțeles cât de important este mediul în care trăiesc și ce impact are asupra dezvoltării mele și a felului în care mă raportez la mine. Aici m-am simțit înțeleasă și sprijinită."
Mihaela, Manager
dragos-testimonial-copilul-interior
"În urma programului Copilul Interior am învățat care este diferența dintre maturitate și adolescență. Am înțeles ce înseamnă să fii un bărbat matur, integru și responsabil și, respectiv, ce înseamnă să fii un adolescent care crede că este bărbat. Copilul Interior este cea mai bună investiție în viețile personală și profesională a oricăruia dintre noi."
Dragoș, Tehnician masaj terapeutic și recuperator
ruxandra-testimonial-copilul-interior
"Cum am crescut?... Am reușit să trec, mai ușor, peste mutarea într-o altă țară, departe de familie, prieteni și iubit. A durat mai mult decât mă așteptam, dar acum pot spune, cu certitudine, că fără ancora pe care am avut-o în Copilul Interior, mi-ar fi fost mult mai greu. Nu mai încercasem o altă metodă terapeutică, dar simțeam nevoia să fac ceva pentru sufletul meu. Apreciez, din inimă și respect toată munca din spatele acestui program! Este, cu adevărat, din suflet, pentru suflet."
Ruxandra
cristina-testimonial-copilul-interior
"Vindecare, conștientizare, bucurie, poftă de viață, determinare, curaj, forță, stimă de sine și iubire. Acest program m-a făcut să mă văd pe mine, cu emoțiile, fricile și blocajele mele, să nu mă judec, să învăț să mă redescopăr, să mă accept, să mă iubesc și să devin creatorul vieții mele."
Cristina
Ce vei obține concreT prin participarea la această seară deschisĂ
EXPLORăm URMĂTOARELE ÎNTREBĂRI
CINE SUNT EU?
În viața fiecăruia dintre noi, vine un moment când o fereastră se deschide printre nori și putem auzi, în șoaptă, chemarea sufletului nostru. Poate nu știm să o definim. Poate ea apare sub forma unei întâmplări triste sau a unei neliniști profunde. În realitate, însă, avem de-a face cu o extraordinară oportunitate de a ne întâlni pe noi înșine și de a experimenta un nou nivel de putere și autenticitate. Unii dintre noi trecem pe lângă astfel de șanse, alții le prindem. Calea Copilului Interior este calea sufletelor curajoase, care vor să pășească prin fereastra care îi conduce către propriul lor suflet și către propria lor putere.
CUM POT ACCESA IUBIREA ÎN VIAȚA MEA?
De multe ori, ne simțim singuri, îngreunați și părăsiți de părinți, de prieteni, de partenerii de viață sau chiar de noroc. De fapt, experiența singurătății profunde, acea tristețe care nu poate fi vindecată parcă de nimic, rezidă în deconectarea de această parte atât de intimă a sufletului nostru: Copilul nostru Interior. Când ești dispus să creezi spațiu pentru ca această parte din tine să iasă la iveală, vei încheia experiența singurătății. Viața ta se transformă radical. Experimentezi creația și prezența în relații dintr-un loc de abundență, nu din lipsă sau nevoie, iar calea către împlinire se deschide firesc.
CUM ÎMI POT ATINGE ÎNTREGUL POTENȚIAL?
Simți că nu te regăsești în multe dintre lucrurile pe care le faci, zi de de zi? Sau că, oricât te-ai strădui, scânteia de viață și pasiune la care visezi pare că-ți scapă, cumva, printre degete? Ai sentimentul că nu poți fi creativ sau că nu ai nimic, unic și relevant, de oferit lumii? Trăiești cu senzația că apar piedici, la tot pasul? Copilul Interior ține ascunse harurile și talentele tale, până când TU ești gata să ți le asumi. În această călătorie, ai oportunitatea să te descoperi, TU cel adevărat, nu tu cel impus sau constrâns de viață sau de condiționările exterioare. Vei descoperi lucruri noi despre potențialul tău de creație și vei afla cum să manifești viața pe care ți‐o dorești, folosindu‐te de harurile tale.
ÎNVEȚI CUM SĂ AI ÎNCREDERE ÎN TINE
Adesea, trăim cu ferma convingere că încrederea de sine este o experiență generată de relația cu celălalt. Această percepție se dobândește în copilărie, atunci când avem nevoie să ne bazăm pe părinți pentru a supraviețui și pentru a ne valida. Copilul Interior te învață că încrederea de sine se construiește începând de la relația ta cu tine.
EXPERIMENTEZI CUM ESTE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN OAMENI ȘI ÎN VIAȚĂ
Încrederea este fundamentală pentru a ne putea deschide aripile cu putere. Cu toate acestea, mulți dintre noi experimentăm, de-a lungul vieții, dezamăgiri și trădări, experiențe care ne diminuează semnificativ capacitatea de a avea încredere în oameni, în miracolul vieții. Copilul Interior te învață cum îți regăsești puterea de a avea din nou încredere.

Te aștept să experimentezi, concret, cum se simte atunci când pășești pe calea încrederii și cum să te deschizi către a îndeplini cele mai îndrăznețe dorințe ale inimii tale.

În această Seară Deschisă, vei avea parte de surprize și experiențe noi, printre care, o meditație care îți va pune în lumină, concret, răspunsuri relevante pentru tine. Vei începe, astfel, călătoria alături de Copilul tău Interior.
Seara Deschisă are loc online, pe 8 sau 15 iunie, începând cu ora 19.30.
Înscrierea este gratuită.


În fiecare dintre noi există un
Copil Interior
care nu moare niciodată!


Te invit să experimentezi, concret, cum se simte atunci când pășești pe calea încrederii și cum să te deschizi pentru a îndeplini cele mai îndrăznețe dorințe ale inimii tale.

Vei avea parte de o seară plină de surprize și experiențe puternice, printre care o meditație care îți va pune în lumină, concret, răspunsuri relevante pentru tine. 

Vei începe, astfel, călătoria alături de Copilul tău Interior.

"Mulțumesc pentru tot! O experiență greu de egalat!"

Cristina
"Mulțumesc! A fost minunat și mi-am răspuns la mai multe întrebări interioare."

Diana
"Am reușit să plâng, după aproape opt ani. Îți mulțumesc!"

Paul
"Mulțumesc tare mult! Mi-a adus multă bucurie!"

Dorothea
VINO SĂ ÎȚI ÎNTÂLNEȘTI COPILUL INTERIOR!
Seara Deschisă are loc online, pe 8 sau 15 iunie, începând cu ora 19.30.
Înscrierea este gratuită.
TERMENI ȘI CONDIȚII   |   POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Toate drepturile rezervate 2021 © Copyright Oana Stoianovici
Privacy Notice Placeholder