5 pași către abundență
și prosperitate
MINI CURS INTERACTIV
Călătoria care te ajută să crești în leadership personal și te învață cum să accesezi abundența în viața ta.
Acest Mini Curs interactiv se desfășoară între 26-30 august. În fiecare zi, vei primi un email cu resurse și teme specifice, iar marți pe 30 august, NE VEDEM LIVE în cadrul unui webinar de 90 de minute. 🎊
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
5 pași către abundență
și prosperitate
MINI CURS INTERACTIV
Călătoria care te ajută să crești în leaderhip personal și te învață cum să accesezi abundență în viața ta.
Acest Mini Curs interactiv se desfășoară între 26-30 august. În fiecare zi, vei primi un email cu resurse și teme specifice, iar marți pe 30 august ne vedem LIVE în cadrul unui webinar de 90 de minute.
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Astăzi, mai mult ca oricând, avem nevoie de un context puternic care să ne sprijine să accesăm leadership-ul personal și ne împuternicește să creăm conștient viața pe care ne-o dorim, dincolo de circumstanțele exterioare. 

Acest Mini Curs te sprijină să renunți la credințele limitative pe care le ai despre abundență și îți pune la dispoziție PAȘI CLARI, STRUCTURĂ și INSTRUMENTELE prin care înveți să creezi prosperitate în toate domeniile vieții tale.

Da, avem puterea de a ne crea propria realitate, iar această călătorie îți arată cum!

Renunți la credințele limitative care spun...
 • Nu merit mai mulți bani
 • ​A avea bani este egoist
 • ​Nu poți avea bani, dacă ești spiritual
 • ​​Îți trebuie relații ca să reușești
 • ​Ai nevoie de bani pentru a face bani
 • Nu poți face bani în criză
 • Nu poți să te lupți cu provocările
 • ​Nu pot să am succes și viață personală
 • ​Nu te poți baza pe oameni
 • ​Nu depinde de mine 
Creezi abundență și prosperitate, învățând să...
 • Transformi mentalitatea de sărăcie și lipsă în prosperitate.
 • ​Transformi gândurile negative în acțiuni pozitive și crizele externe în oportunități de creștere.​
 • ​​Transformi confuzia și indecizia în acțiune intențională care generează rezultate concrete.
 • ​​Faci un plan clar care te conduce către abundență.
 • ​​Schimbi felul în care te raportezi la bani și cureți emoțiile și credințele limitative.
 • Transformi emoțiile care te opresc să îți asumi abundența și leadership-ul personal.
 • Înveți să păstrezi un echilibru între viața personală și profesională.
 • ​Înveți să îți asumi și să manifești următorul nivel de prosperitate din viața ta

De ce am creat acest Mini Curs?

În contextul evenimentelor din ce în ce mai provocatoare și imprevizibile, avem nevoie de o structură care ne oferă siguranță și ne inspiră să clădim viața pe care ne-o dorim.

În crearea acestui Mini Curs mi-am folosit atât experiența de peste două decenii în domeniul coachingului transformațional, cât și experiența personală dobândită în contextul pandemiei și al evenimentelor recente.

În ultimii trei ani, în ciuda tuturor obstacolelor, am reușit să îmi îndeplinesc obiectivele, profesional și personal, având grijă de mine, de echipa și familia mea, rămânând, totodată, un sprijin pentru comunitate.

Am reușit să creez un sistem prin care să îmi pot crește business-ul constant și sănătos, crescând, de la an la an, cifra de afaceri. Am grijă de mine și imprim un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală, atât pentru mine cât și pentru echipa mea. 

Am sintetizat tot ce a făcut diferența în viața mea sub forma unui Mini Curs interactiv, pe care sunt extrem de încântată să îl pot împărtăși cu tine și cu toată comunitatea mea. 
Elena
"Oana a învățat arta leadership-ului prin muncă și a demonstrat, permanent, un înalt nivel de integritate. Carisma ei scoate la iveală tot ceea ce este mai bun în oameni, iar asta le facilitează transformarea. Indiferent dacă va conduce grupuri mari de oameni sau va facilita ședințe particulare de coaching, Oana este cel mai bun partener, dacă ceea ce te interesează este succesul. Este un om cald, tonic și are un talent unic de ajunge la "inima" problemei. O recomand cu toată puterea!"
Linda Zraik, Landmark Education
San Francisco, Statele Unite ale Americii
Oana este o forță a naturii. Este un lider înnăscut care deține cunoașterea unui profesor și deschiderea către nou a unui elev; are înțelepciunea unui bătrân și minunea unui copil. Aceste trăsături, aparent paradoxale, îi permit să integreze umanitatea și Divinitatea și, astfel, să îi poată ghida pe ceilalți în călătoria sufletului lor. Oana este singurul tip de facilitator pe care l-aș recomanda vreodată cu deplină credință."
Janet Laufenberg, psiholog clinician, cu peste 25 de ani de experiență în vindecarea traumei
New Jersey, Statele Unite ale Americii

Tatiana
Toni
„Oana este o sursă inepuizabilă de inspirație. Atunci când vorbești cu ea simți valoare, conexiune cu ceva mai mare, înțelepciune străveche, cunoaștere, intuiție, forță și esență feminină. Simplul gest de a-i fi alături te face să vrei să evoluezi.
Marika Tamm, antreprenor
Tallinn, Estonia
"Oana este un lider de o incredibilă putere și senzualitate și poate susține orice femeie în accesarea adevărului personal. Am fost profund impresionată de profunzimea cunoașterii și de blândețea inimii ei."
Layla Martin, fondator al Tantric Institute of Integrated Sexuality
New York, Statele Unite ale Americii

Elena
Elena
"Oana a învățat arta leadership-ului prin muncă și a demonstrat, permanent, un înalt nivel de integritate. Carisma ei scoate la iveală tot ceea ce este mai bun în oameni, iar asta le facilitează transformarea. Indiferent dacă vă conduce grupuri mari de oameni sau facilitează ședințe particulare de coaching, Oana este cel mai bun partener, dacă ceea ce te interesează este succesul. Este un om cald, tonic și are un talent unic de ajunge la "inima" problemei. O recomand cu toată puterea!"
Linda Zraik, Landmark Education
San Francisco, Statele Unite ale Americii
Tatiana
„Oana este o forță a naturii. Este un lider înnăscut care deține cunoașterea unui profesor și deschiderea către nou a unui elev; are înțelepciunea unui bătrân și minunea unui copil. Aceste trăsături, aparent paradoxale, îi permit să integreze umanitatea și Divinitatea și, astfel, să îi poată ghida pe ceilalți în călătoria sufletului lor. Oana este singurul tip de facilitator pe care l-aș recomanda vreodată cu deplină credință."
Janet Laufenberg, psiholog clinician, cu peste 25 de ani de experiență în vindecarea traumeu
New Jersey, Statele Unite ale Americii

Toni
„Oana este o sursă inepuizabilă de inspirație. Atunci când vorbești cu ea, simți valoare, conexiunea cu ceva mai mare, înțelepciune străveche, cunoaștere, intuiție, forță și esență feminină. Simplul gest de a-i fi alături te face să vrei să evoluezi.
Marika Tamm, antreprenor
Tallinn, Estonia
Elena
"Oana este un lider de o incredibilă putere și senzualitate și poate susține orice femeie în accesarea adevărului personal. Am fost profund impresionată de profunzimea cunoașterii și de blândețea inimii ei."
Layla Martin, fondator al Tantric Institute of Integrated Sexuality
New York, Statele Unite ale Americii

Crează un spațiu fertil și puternic, accesând echilibrul și prosperitatea!

Acest Mini Curs interactiv se desfășoară între 26-30 august. În fiecare zi, vei primi un email cu resurse și teme specifice, iar marți, pe 30 august NE VEDEM LIVE în cadrul unui webinar de 90 de minute care are loc începând cu ora 19.30 - ora României.

Curriculum

LECȚIA 1 
Cum creezi din nimic
 • Prima lecție este despre intenții clare.
 • Îți stabilești un obiectiv care te motivează și reflectă următorul tău nivel de prosperitate.
 • ​Fie că este vorba de echilibrul personal sau de echilibrul dintre viața profesională și viața personală, leadership-ul tău sau chiar relația cu banii, ca o expresie concretă a abundenței, intenția trebuie să te conducă înspre saltul pe care trebuie să îl faci în direcția prosperității.
 • ​Pornind de la o intenție clară, înveți să creezi din nimic, folosindu-ți resursele interioare de putere și creativitate.
LECȚIA 2 
Cum pregătești spațiul de manifestare
 • Al doilea pas important în circuitul manifestării este pregătirea spațiului de manifestare.
 • ​Cu alte cuvinte, a venit momentul să renunțăm la tot ceea ce este neprielnic: emoții, gânduri, situații lipsite de putere, credințe limitative etc.
 • ​Da, circumstanțele există, însă credințele limitative și vechile deprinderi sunt, în realitate, cele care ne țin departe de realitatea pe care ne-o dorim.
 • Când identifici ce te oprește la nivel mental și emoțional, crești și atragi tot ceea ce îți dorești, accesând un alt nivel de leadership personal și prosperitate.
LECȚIA 3 
Banii sunt un act de creație conștientă 
 • În cea de-a treia zi de Mini Curs am pregătit pentru tine un exercițiu puternic, care îți va revela foarte clar ce te oprește să te simți în echilibru, puternic și prosper.
 • ​Adevărul este unul singur: BANII ÎȚI ARATĂ CLAR UNDE AI DE CRESCUT.
 • ​Energia banilor cere asumare deplină.
 • Atunci când te uiți la bani direct, vezi ce te limitează și care este schimbarea pe care trebuie să o faci pentru accesarea abundenței și a prosperității.
LECȚIA 4 
Leadership personal: adevăr sau provocare 
 • Cauți răspunsul la întrebarea deschisă: ce lipsește pentru a putea face saltul pe care mi-l doresc?
 • Cea mai răspândită credință limitativă este aceea că nu avem bani din cauza circumstanțelor exterioare: pentru că cei din jur nu ne validează potențialul sau pentru că nu există suficiente oportunități în piață.
 • ​Foarte rar, însă, distingem că NOI suntem cei care avem de crescut, pentru a cere și a primi ceea ce ne dorim.
 • Cu ajutorul unui exercițiu de coaching descoperi unde ai de crescut pentru a căpăta claritate cu privire la saltul pe care îl ai de făcut în leadership personal, pentru a manifesta următorul nivel de prosperitate.
LECȚIA 5
Cum accesezi Abundența ACUM
 • În cea de-a cincea zi, ne întâlnim LIVE!
 • Marți, pe 30 august 2022, de la ora 19.30 (ora României) ne vedem LIVE pentru sesiunea care completează acest Mini Curs dedicat abundenței și prosperității.
 • ​Voi împărtăși cu tine formula pe care am folosit-o în viața mea personală pentru a face saltul în prosperitate și abundență financiară, în contextul pandemiei și al crizei economice.
 • ​Afli ce fac, zi de zi, pentru a menține echilibrul între viața mea personală și profesională (cu tot ce înseamnă emoțiile mele, bunăstarea familiei și nevoile echipei mele).
 • Cum am vindecat emoțiile care mă țineau captivă la un nivel limitat de prosperitate și cum mi-am crescut leadershipul personal pentru a accesa abundența în viața mea.
 • PLUS - La finalul serii vom face împreună o meditație de activare a prosperității, meditație de care o poți folosi de fiecare dată când vrei să ai mai multă claritate cu privire la intențiile tale sau să susții energetic planul manifestării.
LECȚIA 5
Cum accesezi Abundența ACUM
 • În cea de-a cincea zi, ne întâlnim LIVE!
 • Marți, pe 30 august 2022, de la ora 19.30 (ora României) ne vedem LIVE pentru sesiunea care completează acest Mini Curs dedicat abundenței și prosperității.
 • ​Voi împărtăși cu tine formula pe care am folosit-o în viața mea personală pentru a face saltul în prosperitate și abundență financiară, în contextul pandemiei și al crizei economice.
 • ​Afli ce fac, zi de zi, pentru a menține echilibrul între viața mea personală și profesională (cu tot ce înseamnă emoțiile mele, bunăstarea familiei și nevoile echipei mele).
 • Cum am vindecat emoțiile care mă țineau captivă la un nivel limitat de prosperitate și cum mi-am crescut leadershipul personal pentru a accesa abundența în viața mea.
 • PLUS - La finalul serii vom face împreună o meditație de activare a prosperității, meditație de care o poți folosi de fiecare dată când vrei să ai mai multă claritate cu privire la intențiile tale sau să susții energetic planul manifestării.

Crează un spațiu fertil și puternic, accesând echilibrul și prosperitatea!

Acest Mini Curs interactiv se desfășoară între 26-30 august. În fiecare zi, vei primi un email cu resurse și teme specifice, iar marți, pe 30 august NE VEDEM LIVE în cadrul unui webinar de 90 de minute care are loc începând cu ora 19.30 - ora României.

Cum se desfășoară acest Mini Curs

copilul-interior-beneficii
 • Am conceput acest Mini Curs dedicat abundenței și prosperității într-o formulă interactivă, cu intenția de a te susține pas cu pas în obținerea unor rezultate concrete.
 • Între 26-30 august 2022 vei primi zilnic un email care conține distincții, exerciții de coaching, un material video pentru ghidare și aprofundare și o temă de reflecție.
 • ​Este foarte important să iei în serios aceste task-uri și să faci fiecare exercițiu.
 • ​În ce de-a cincea zi, ne conectăm în cadrul unui webinar LIVE, de 90 de minute.
 • ​Ai ocazia să împărtășești LIVE intențiile și provocările tale și primești coaching personalizat.
 • ​Dacă rămâi până la finalul webinar-ului LIVE, am pregătit pentru tine o surpriză. ;)

Crează un spațiu fertil și puternic, accesând echilibrul și prosperitatea!

Acest Mini Curs interactiv se desfășoară între 26-30 august. În fiecare zi, vei primi un email cu resurse și teme specifice, iar marți, pe 30 iulie NE VEDEM LIVE în cadrul unui webinar de 90 de minute care are loc începând cu ora 19.30 - ora României.
The Feminine © All Rights Reserved
help@thefeminine.com
Privacy Notice Placeholder